Platigot neix de la inquietud i esforç d’un grup d’empresaris de la restauració que tenen com a objectiu principal potenciar la gastronomia de la nostra ciutat, prioritzant els actius regionals en el context de les Terres de l’Ebre, ja que és un aspecte imprescindible per al desenvolupament dels nostres establiments.

Platigot té un interès en potenciar sectors econòmics del territori:  l’agricultura, ramaderia i pesca amb els seus productes, el comerç i el turisme. Sense descuidar-se de defensar els interessos comuns de tots els associats, ja sigui davant de les Administracions i Competències deslleials.

OBJECTIUS  DE  PLATIGOT

L’objectiu de Platigot és el de fer front comú amb els bars, restaurants i hotels del municipi, per donar a conèixer la nostra cultura gastronòmica amb un servei innovador i de qualitat,  lligat als productes de les Terres de l’Ebre. Volem defensar la nostra cuina, el nostre territori i els nostres interessos comuns.

PROJECTE  DE  PLATIGOT

Jornades Gastronòmiques, dedicades als diferents productes i plats típics de la nostra zona.

Formació contínua per als associats:

  • Cursos durant les Jornades Gastronòmiques.

  • Cursos de manipulador d’aliments.

  • Cursos d’elaboració de menús.

Donar a conèixer els productes de les Terres de l’Ebre:

  • Col·laborant amb el Celler de les Terres de l’Ebre.

  • Col·laborant amb els Amics de l’Ebre.

  • Demostracions que es realitzen fora de les Terres de l’Ebre.

Potenciar la nostra ciutat i territori amb el turisme fluvial, cultural, gastronòmic i ecològic.

Potenciar el mercat de la nostra ciutat, fent unes demostracions culinàries amb els productes que es poden adquirir al Mercat Municipal.